header1

A Veszprém Megyei Önkormányzat Közgyűlésének Elnöke a 60/2021 (VI. 9.) MÖK határozatában döntött „A tiszta és virágos Veszprém megyéért” közterület szépítési verseny 2021. évi meghirdetéséről.

A Veszprém Megyei Önkormányzat 2021. június 30. napjáig javaslatokat vár a Veszprém Megye Érdemrendje kitüntetés adományozására, a megye életében a közösség javára kifejtett kimagaslóan és tartósan eredményes tevékenység, valamint a megye fejlődése, gyarapodása és hírnevének öregbítése érdekében kifejtett tevékenység elismerése érdekében.

A nevezési kategóriák:

I. KATEGÓRIA: KÖZÖSSÉGFEJLESZTÉS
II. KATEGÓRIA: SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS
III. KATEGÓRIA: INFRASTRUKTÚRA-FEJLESZTÉS

A nevezés nyitott az önkormányzatok, önkormányzati cégek felé, valamely településfejlesztés terén 2020-ban befejezett projektjükkel.

A nevezések beküldése e-mailben, az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, 2021. március 30-i határidővel történhet.

A nevezéssel kapcsolatos bővebb információ a http://telepulesfejlesztes.eu/telepulesfejlesztesi-dij  webhelyen érhető el.

Felhívás letöltése itt.

A Veszprém Megyei Önkormányzat javaslatokat vár a Pro Comitatu díj adományozására a megye érdekében eredményesen tevékenykedő magánszemélyek és közösségek elismerésére, valamint Veszprém megye területén kiemelkedő munkát végzők szakmai tevékenységének elismerése érdekében.
A díj adományozására javaslatot a megyei közgyűlés tagjai, a megyei intézmények vezetői, a megyei jegyző, valamint a települési önkormányzatok polgármesterei tehetnek.
A Veszprém Megyei Önkormányzat megyei díjainak adományozásáról az 5/2013. (II. 20.) önkormányzati rendelet rendelkezik.